≡ Menu

Agenda Sint bij de bende!

image

Exclusieve meet en Greet met de Sint bij de Bende
De gezelligste tijd van het jaar is weer aangebroken. Bij de hippe en creatieve speel(goed)winkel de Bende van Blitzz maken ze er een groot feest van. Speciaal daarvoor komen de Sint en zijn pieten de Bende bezoeken op zaterdag 2 december om 11.00.
En de Sint brengt niet zómaar een bezoekje… Sinterklaas verrast elk kindje met een persoonlijk cadeautje en verhaaltje! De meiden van de Bende zijn dit jaar speciale hulppieten van de Sint. Zij helpen de (groot)ouders bij het uitzoeken van een cadeautje en het verwoorden van een lieve boodschap voor hun kind.
Ouders die een cadeau voor hun kind in de zak van Sint willen, kunnen tot koopavond 1 december langskomen bij de Bende om een cadeau uit te zoeken en iets over hun kind te vertellen. Daarnaast kunnen de kinderen de vlaggetjeskleurplaat uit de krant halen of in de winkel afhalen. De kleurplaat kunnen ze ingekleurd bij de Bende inleveren, waarna ze een kleine verrassing krijgen. Zo helpen ze de winkel met alle prachtige gekleurde vlaggen te versieren voor het bijzondere Sintbezoek.
De Sint kan niet wachten om alle kindjes te ontmoeten, een prachtig verhaal voor te lezen en samen met de kindjes en families te zingen. Komen jullie ook voor deze speciale meet en greet naar de Bende van Blitzz (Laanstraat 99, Baarn)? Volg Bende van Blitzz op Facebook voor meer info.
Agenda Sinterklaastijd bij de Bende van Blitzz:
Wo. 22 nov. 15.00 uur​​: Samen pepernoten bakken
Vr. 24 nov. tot 21.30 uur​: Feestelijke koopavond met een hapje en drankje.
Za. 25 nov. 12.00 uur​​: Warme choco en gratis schminken tijdens de intocht van Sinterklaas.
Zo. 26 nov. 13.00-16.00 uur​: Koopzondag, no stress, relax.
Wo. 29 nov. 15.00​​: Sinterklaas liedjes zingen met Stans 🎼🎼
Vr. 1 dec. tot 21.30​​: Feestelijke koopavond met een hapje en drankje.
Za. 2 dec. 11.00 uur​​: Sinterklaas en zijn pieten bezoeken de Bende van Blitzz.
​​​​(Wil je erbij zijn, dan is reserveren noodzakelijk.)