≡ Menu

Kinderfeestjes

Ga naar BlitzzFeest.NLWanneer uw kind dan eindelijk jarig is, zijn er een hoop mogelijkheden om dat leuk te vieren! Natuurlijk wilt uw zoon of dochter dat zijn of haar feest helemaal het einde is! Blitzz Feest organiseert een echt origineel partijtje in een thema naar keuze voor kinderen van 0 – 12 jaar. En daarvoor hoeft u bijna niets te doen. U bent verzekerd van een onvergetelijke middag! De fantasie van de kinderen wordt volop geprikkeld, zo kunnen ze kiezen even een piraat, tovenaar, Spaanse danseres, indiaan of zelfs een krokodil zijn.

• Kabouters en dwergen 2-6 jaar
• Dans om de wereld 4-8 jaar
• Heksen en tovenaars 4-8 jaar
• indianen 4-8 jaar
• Rovers en piraten 4-8 jaar
• Beestenbende 3-7 jaar

Een uitgebreide uitleg over de te kiezen thema’s vind je op de website van Blitzzfeest.
U kunt ervoor kiezen om dit feest bij ons in de winkel, thuis of op locatie te vieren:

kinderpartijtje bij ons in de winkel
We hebben een gezellige ruimte en een begeleider voor een knallend kinderfeestje met alles erop en eraan. Je hoeft als ouder helemaal niets zelf te doen! Maak een keuze uit de 6 verschillende thema’s en reserveer de datum van je feestje.

kinderpartijtje thuis
De Blitzz Feest Toverkist maakt het heel gemakkelijk om thuis een leuk kinderpartijtje te geven! Hierin zit alles wat u nodig heeft voor een uniek feest: een prachtig decor, kostuums, muziekinstrumenten, spelletjes en een duidelijk en overzichtelijk draaiboek voor het hele feest. U hoeft verder alleen nog maar voor een sapje en een versnapering te zorgen. De jarige kan veilig in zijn vertrouwde omgeving zijn feestje geven.

U kunt er ook voor kiezen om het gehele feestje te laten verzorgen door een spelbegeleider voor 8 kinderen à 2 uur. U hoeft zich dan zelf niet bezig te houden met begeleiden en entertainen van de kinderen. De spelbegeleider (pedagogisch opgeleid en veel ervaring met kinderen) houdt het draaiboek in de gaten en kan inspelen op de wensen van de kinderen binnen het gekozen programma.

Maak een keuze uit de 6 verschillende thema’s te vinden op de website van Blitzz Feest en reserveer de datum van je feestje inclusief spelbegeleider en laat het feest maar beginnen!

Vier je feestje op locatie
Voor bedrijfsfeestjes, partijen en trouwerijen verzorgt Blitzz Feest een compleet draaiboek en professionele begeleiding voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Zo kun je tijdens een bedrijfsfeestje, huwelijksdag of partij samen met de gasten in alle rust van de dag genieten en hebben de kinderen ook een onvergetelijke middag!

Wil je ook een goochelaar, ballonnen artiest, ijskar met zelfgemaakt ijs, schilderen, boetseren, workshop hip hop of theatershow? Alles is mogelijk!! Informeer naar de mogelijkheden.