4

Kinderfeestjes

Wanneer je kind dan eindelijk jarig is, zijn er een hoop mogelijkheden om dat leuk te vieren! Natuurlijk wil je zoon of dochter dat zijn of haar feest helemaal het einde is! Blitzz Feest organiseert een echt origineel partijtje in een thema naar keuze voor kinderen van 0 – 12 jaar. En daarvoor hoef je bijna niets te doen. Je bent verzekerd van een onvergetelijke middag! De fantasie van de kinderen wordt volop geprikkeld, zo kunnen ze kiezen even een piraat, tovenaar, Spaanse danseres, indiaan of zelfs een krokodil zijn.

Kinderpartijtje bij ons in de winkel

We hebben een gezellige ruimte en een begeleider voor een knallend kinderfeestje met alles erop en eraan. Je hoeft als ouder helemaal niets zelf te doen! Maak een keuze uit de 6 verschillende thema’s en reserveer de datum van je feestje:

 

Kabouters en dwergen 2-6 jaar

Beestenbende 3-7 jaar

Indianen 4-8 jaar

Heksen en tovenaars 4-8 jaar

Dans om de wereld 4-8 jaar

Rovers en piraten 4-8 jaar

Een uitgebreide uitleg over de te kiezen thema’s vind je op de website van Blitzzfeest.
Je kan ervoor kiezen om dit feest bij ons in de winkel, thuis of op locatie te vieren.

Kinderpartijtje thuis

De Blitzz Feest Toverkist maakt het heel gemakkelijk om thuis een leuk kinderpartijtje te geven! Hierin zit alles wat je nodig hebt voor een uniek feest: een prachtig decor, kostuums, muziekinstrumenten, spelletjes en een duidelijk en overzichtelijk draaiboek voor het hele feest. Je hoeft verder alleen nog maar voor een sapje en een versnapering te zorgen. De jarige kan veilig in zijn vertrouwde omgeving zijn feestje geven.

Je kan er ook voor kiezen om het gehele feestje te laten verzorgen door een spelbegeleider voor 8 kinderen à 2 uur. Je hoeft je dan zelf niet bezig te houden met begeleiden en entertainen van de kinderen. De spelbegeleider (pedagogisch opgeleid en veel ervaring met kinderen) houdt het draaiboek in de gaten en kan inspelen op de wensen van de kinderen binnen het gekozen programma.

Maak een keuze uit de 6 verschillende thema’s te vinden op de website van Blitzz Feest en reserveer de datum van je feestje inclusief spelbegeleider en laat het feest maar beginnen!

Vier je feestje op locatie

Voor bedrijfsfeestjes, partijen en trouwerijen verzorgt Blitzz Feest een compleet draaiboek en professionele begeleiding voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Zo kun je tijdens een bedrijfsfeestje, huwelijksdag of partij samen met de gasten in alle rust van de dag genieten en hebben de kinderen ook een onvergetelijke middag!

Wil je ook een goochelaar, ballonnen artiest, ijskar met zelfgemaakt ijs, schilderen, boetseren, workshop hip hop of theatershow? Alles is mogelijk!! Informeer naar de mogelijkheden.

Stuur een berichtje!

Dan praten we samen verder over de mogelijkheden.