3

Kinderentertainment tijdens bedrijfsfeest of trouwerij

Voor bedrijfsfeestjes, partijen en trouwerijen verzorgt Blitzz Feest een compleet draaiboek en professionele begeleiding voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Zo kun je tijdens een bedrijfsfeestje, huwelijksdag of partij samen met de gasten in alle rust van de dag genieten en hebben de kinderen een Blitzz Feest.

Bende van Blitzz

Wil je ook een goochelaar, ballonnenartiest, ijskar met zelfgemaakt ijs, schilderen, boetseren, workshop hip hop of theatershow? Alles is mogelijk!!

Laat weten wat je wensen zijn en wij bieden u binnen 24 uur een voorstel voor een onvergetelijke dag. Mail ons of bel met Lotty 06-30947142

Referenties

“Dag Lotty, hier dan het stukje over de entertainment tijdens het feest. Ik werd getriggerd  door je site en werd enthousiast door de inhoud. Wat een mooi decor heb je geschilderd! Ik had je graag als enthousiast persoon aan het werk gezien. Wat een kwaliteiten heb je. Ik hoop dat je terugkrijgt wat je met liefde erin gestopt hebt.”

“Beste Blitzz Feest, ik wil jullie graag even laten weten dat alle kids genoten hebben van jullie creativiteit en van de Toverkisten, ze zagen er schattig uit!! Allemaal kleine kabouters en dwergen. Bedankt!”

“Bedankt voor jullie aanwezigheid gisteren! Iedereen heeft veel plezier gehad en ik heb veel positieve reacties gekregen (vooral op de kids entertainment).”

Stuur een berichtje!

Dan praten we samen verder over de mogelijkheden.