2

Toverkisten

In de Blitzz Toverkist zit alles wat je nodig hebt voor een uniek feest, je hoeft verder alleen nog maar voor een sapje en een versnapering te zorgen.

Handleiding

Voordat je aan het draaiboek begint is er een kleine handleiding. Daar staan een paar belangrijke punten in, die je de rol als begeleider makkelijker kan maken.

 

Draaiboek

Voor ongeveer 3 uur feestplezier. In het draaiboek staat de hele feestmiddag omschreven. Zo weet je als begeleider van het spel wat er gaat gebeuren.

Alles op een rij:
– Het grote toverei van Hermalijn
– 8 kleine tovereieren (daar staat in wie je mag zijn)
– Hermalijn de Tovervogel
– Schmink met een boek vol schminkvoorbeelden
– Prachtig handgemaakt decor
– Draaiboek inclusief handleiding voor het hele feest
– Een bijpassend spannend verhaal
– Muziekinstrumenten
– Een cadeautje voor alle feestneuzen
– Knutselactiviteit
– Handgemaakte kostuums met alles erop en eraan:

 

Een echt 3 delig kapiteinspak, 8 keer een 3 delig piraten en rovers pak, 8 hoofdkluivers, enge haak voor de rover met één arm, gouden ketting, papegaai, zwaard, zeeroverstouw, kompas, lijst met stoere scheepstaal, verrekijker, foto lijstje van moeder, blinddoek, 2 piraten vlaggen en natuurlijk een echte fles met schatkaart (kroniek)……

8 kabouter en dwergenpakken, 8 stokken voor de 8 knapzakken, kompas, houten fluitjes, rood emmertje, mandje met zaadjes om een spoor achter te laten, een echte zelfgemaakt berg, Hompeltje en Pompeltje in een houten kistje, 9 grote eikels en een echt dwergen en kaboutertouw…

Doris de zwarte kater, een hand grote tarantella, 8 heksen en tovenaars kostuums, 8 hoeden, heksenketel,  driepoot, rook voor in de ketel, 6 potjes met tover en heksenkruiden, 8 heksen neuzen, 1 toverstaf, een doos met spinnenweb en draken drol, het grote heksenboek, het oude telraam en natuurlijk de heksenbezem om te kunnen vliegen……

Een Limbo stok, buikdanspakjes, Afrikaanse hoofddeksels, poncho’s, prachtige tooien, grote sombrero, Spaanse jurken, rokjes uit Hawai, pakjes van het Caribische eiland Trinidad, kompas, mand met de slang Madusa, fluit, sieraden doos, boa’s, cd speler met muziek, sambaballen en veilige kaarsen om er een knusse sfeer van te maken…..

Aap, tijger, papegaai, olifant, kikker, grizzly beer, witte beer, kangaroe, krokodil, kruiptunnel, muziek, manden fruit, blinddoek, springzakken, fles met echte schatkaar (kroniek) en een dik zwart touw die wij gebruiken om aan de overkant te komen……..

Een echte Tipi, bizonhuid, dromenvanger, trommels, jurken en indianenpakken, tooien, berenpoten, waterflessen, fles met schatkaart (kroniek), de Toverkip met Toversteen, indianenkettingen, materialen om te spoorzoeken, kaarten met indianentaal en een kompas om de weg na het spel naar huis te vinden………….

Knustelen

Bij de Toverkist zit ook een knutselactiviteit, die je kan gebruiken wanneer je denkt dat daar het juiste moment voor is… Zitten de kinderen allemaal lekker in het spel, dan wacht je tot het laatste moment… Zijn de kinderen toe aan een rust moment, dan is er de mogelijkheid om te knutselen.

Het spel kan zowel binnen als buiten gespeeld worden. Het decor is 3 x 2 meter en kan door middel van een touw in de huiskamer, bos of in de tuin opgehangen worden.

 

Bende van Blitzz

Ook heeft de bende hippe en toffe kinderkleding! Wij verkopen nieuwe kleding van de merken Claeaen’s, Barts en little Fudge. Naast de nieuwe kleding verkopen wij ook mooi tweedehandskleding in de maat 56 tot 128. Kom lekker snuffelen!

Stuur een berichtje!

Dan praten we samen verder over de mogelijkheden.