1

2

3

Over Blitzz Feest

Blitzz Feest is opgezet door Lotty Smienk, een creatieve regeltante met passie voor kinderen en stapel gek op een gezellig feestje. Daarnaast is zij werkzaam als kwaliteitscoach en houd zij zich onder anderen bezig met het ontwikkelen van lesmethodieken die uitdagend en inspirerend zijn voor een kind.

Bende van Blitzz

Lotty: “Mijn dochter van 12 jaar is bijna het hele jaar bezig met haar verjaardagsfeest: Mam… hoeveel nachtjes slapen nog?? Mam… wat zullen we nu weer eens bedenken? Voor de ontwikkeling van een kind speelt fantasie een belangrijke rol. Ik vind het heerlijk om de fantasie van kinderen te prikkelen, waardoor zij volop genieten en voor heel even iemand anders mogen zijn. Een piraat, rover, heks, tovenaar, aap, krokodil, kangoeroe, danseres, papegaai, Mexicaanse danser, kabouter, indiaan of een grote beer. Ik kon niet meer stoppen… ik zat vol inspiratie en spannende ideeën! En zo is Blitzz Feest ontstaan. Een fantasievol feest met de Blitzz Toverkist!”

Kindercafé

Tekst.

Kinderkapper

Tekst.

Kinderfeestjes

Tekst.

Titel

Ook heeft de bende hippe en toffe kinderkleding! Wij verkopen nieuwe kleding van de merken Claeaen’s, Barts en little Fudge. Naast de nieuwe kleding verkopen wij ook mooi tweedehandskleding in de maat 56 tot 128. Kom lekker snuffelen.