1

2

3

Prijzen

Toverkist!

 

Toverkist   (8 feestneuzen)   
75 euro

Borg  50 euro

Extra feestneus  5 euro

Toverkist laten bezorgen en ophalen  25 euro
( binnen een straal van 30 km anders in overleg en rekenen wij 0,25 per km)

__________________________________

Toverkist met spelbegeleider voor 2 uur 
150 euro

Verhalenverteller Hermelijn!

Verhalenverteller Hermelijn voor 2 uur  
150 euro

Verhalenverteller Hermelijn op het kinderdagverblijf

1 uur per week 200 euro per maand

 

 

 

Feestje in onze speelwinkel!

2 uur voor 8 kindjes voor 125 euro

__________________________________

Extra’s:

Taart    49 euro

IJskar met schepijs    49 euro

Chocolade fondue incl choco    25 euro    

Fotograaf/Cameravrouw    In overleg

Goochelaar    In overleg

Ballonnenartiest    In overleg

Clown    In overleg

Bedrijfsfeest of trouwerij!

Op aanvraag

Praktische informatie

 KVK: 60535547
BTW nr: NL853951597B01
Rekening nr: NL09 RABO 0180 7622 06

TOVERKIST HUREN
Het huren van een Toverkist voor 8 kinderen voor 1 dag. De Toverkist kan 1 dag voor het feest opgehaald worden bi
j de Bende van Blitzz op de Laanstraat 99 te Baarn. 

WAT MOET JE DOEN
Mocht je een Toverkist willen huren, dan dient u het contactformulier volledig in te vullen. Wij laten dan binnen 24 uur weten of 
de aanvraag omgezet kan worden naar een bevestiging. Het huren van de toverkist staat pas vast na ontvangst van onze bevestiging. Ga naar contactformulier

HEEFT U EEN VRAAG
Is er nog iets onduidelijk of zijn er nog vragen, dan kun je
 bellen met Lotty Smienk: 06-41772579.

BORG
De Toverkisten met toebehoren vertegenwoordigen een grote waarde. Daarom is Blitzz Feest genoodzaakt een borgstelling te vragen. Dit bedrag à 50 euro dien je bij het afhalen/bezorgen vooraf te voldoen. Je ontvangt dit bedrag retour bij het afleveren/ophalen van de Toverkist.

BETALEN
Het overeengekomen bedrag kan middels contante betaling bij het afnemen worden voldaan. Het mag ook overgemaakt worden op rekening nr NL09RABO0180 762206 L.Smienk Blitzz Feest te Loosdrecht. Het huurbedrag moet op de rekening staan als de kist overhandigd wordt.

BEZORGEN/OPHALEN

Blitzz Feest biedt de mogelijkheid om de kist te laten bezorgen en ook weer bij je thuis op te halen binnen een straal van 30 km vanaf Baarn. Indien dit buiten deze afstand is in oveleg en rekenen wij € 0,25 per km.

SPELBEGELEIDER

Het gehele feestje wordt verzorgd door een spelbegeleider voor 8 kinderen à 2 uur. Deze spelbegeleider is pedagogisch opgeleidt en heeft veel ervaring met kinderen van 0 tot 12 jaar. De spelbegeleider houdt het draaiboek in de gaten en kan inspelen op de wensen van de kinderen binnen het gemaakte programma. Je hoeft je dus zelf niet bezig te houden met het begeleiden van het feestje en het entertainen van de kinderen. 

HERMELIJN DE VERHALENVERTELLER OP HET KINDERDAGVERBLIJF 
Elke week komt Hermelijn op het kinderdagverblijf een spannend verhaal vertellen. Met een koffer vol met mooie zelfgemaakte voorwerpen en Hermelijn wordt de fantasie van de kinderen volop geprikkeld.

Interactief voorlezen is niet alleen plezierig, het is belangrijk voor de ontwikkeling van je kind. Het prikkelt de fantasie en stimuleert onder meer de taal- en spraakontwikkeling en de sociale vaardigheden. Het vergroot de woordenschat, draagt bij aan het taalgevoel en taalbegrip en de kinderen oefenen de luistervaardigheid en het concentratievermogen.

Blitzz Feest weet precies hoe dit moet ! Op een speelse, grappige en educatieve manier kan Hermelijn de verhalenverteller bij u op het kinderdagverblijf er een bijzonder moment van maken ……

ER WAS EENS EEN PIRAAT EN DIE HEETTE …… NET ZOALS JIJ !
Nodig verhalenverteller Hermelijn uit op jou feestje, hermelijn neemt jou en je vriendjes mee in jullie eigen sprookjesverhaal waarin jullie de hoofdrollen spelen … Heb je altijd al eens een echte piraat, danseres, indiaan, heks, tovenaar of kabouter willen zijn ? Zeg maar wat jij wil zijn en Hermelijn verzint er een spannend verhaal bij …..

Er was eens ……..

TAART
Een handgemaakte taart die geheel aansluit bij het thema van de betreffende Toverkist. Deze taart is 25 cm doorsnede en bestaat uit cake, fondant versieringen, slagroom. Eventueel kunnen we voor je de naam van de jarige erop laten maken.

IJSKAR
Een handgemaakte ijskar, inclusief een bak met 2,5 liter schepijs. Bij deze ijskar zit een ijsschep en een parasol.

BEDRIJFFEEST OF TROUWERIJ
Geef je een feest? Voor bedrijffeestjes, partijen en trouwerijen verzorgt Blitzz Feest een compleet draaiboek en professionele begeleiding voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Zo kun je tijdens een feest samen met de gasten in alle rust van de dag genieten en hebben de kinderen een Blitzz Feest.

Wil je ook een goochelaar, ballonnenartiest of theatershow? Alles is mogelijk!!
Laat weten wat je wensen zijn en wij bieden je binnen 24 uur een voorstel voor een onvergetelijke dag. Mail ons of bel met Lotty 06-30947142

Stuur een berichtje!

Dan praten we samen verder over de mogelijkheden.